Perlení 2024 Frizzante, HALKOCI - bílé víno perlivé, polosuché
Související produkty
Detailní popis produktu
Perlení 2024 Frizzante, HALKOCI - bílé víno perlivé, polosuché
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Frizzante | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1.5 kg | 
| ? Odrůda: | Cuvée | 
| ? Ročník: | 2024 | 
| ? Barva: | Bílé | 
| ? Cukernatost: | Polosuché | 
| ? Jakost: | Moravské zemské víno | 
| ? Oblast: | Morava | 
| ? Podoblast: | Znojemská | 
| ? Alkohol (%): | 12 | 
| ? Typ: | Perlivé / Frizzante | 
| ? Uzávěr: | šroubový uzávěr | 
| ? Šarže / Idenfitikace: | perl24 | 
| ? Alergeny: | oxid siřičitý | 
| Energie /100ml: | 308 kJ / 73 kcal | 
| Sacharidy (g/100ml): | 1,8 | 
| Cukry (ze sacharidů) (g/100 ml): | 1 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.


| Informace o vinařství | |
| Rok založení | 2019 | 
| Oblast | Morava | 
| Podoblast | Znojemská | 
| Obec | Šatov | 
| Počet vlastních hektarů | 0 ha | 
| Vyrobených lahví | 30 000 za rok | 
 
Vinař Lukáš Halkoci
 
Sklep Vinařství Halkoci ve sklepní uličce v Šatově
 
Prezentace nových vín v naší vinotéce ve Znojmě
 
Řízená degustace v podání Lukáše Halkociho v naší vinotéce ve Znojmě
| Výrobní společnost : | VINAŘSTVÍ HALKOCI, Lukáš Halkoci | 
|---|---|
| Adresa : | 671 22 Šatov 74, Znojemská podoblast, CZ | WEB: www.vinarstvihalkoci.cz | TEL: +420 606 387 243 | 
| E-mail : | lukas@vinarstvihalkoci.cz | 

.png?67f4003e)



 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    