Riesling 2023 FRLAUS - bílé víno, suché
Detailní popis produktu
Riesling 2023 FRLAUS - bílé víno, suché
 

Barva
Víno zlatožluté barvy

Vůně
Ve vůni čerstvé meruňky a citrusy

Chuť
V chuti žlutomasé ovoce, mineralita, slanost

Ideální teplota
10–12 °C
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ryzlink rýnský (Riesling) | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1.5 kg | 
| ? Odrůda: | Ryzlink rýnský | 
| ? Ročník: | 2023 | 
| ? Barva: | Bílé | 
| ? Cukernatost: | Suché | 
| ? Jakost: | Moravské zemské víno | 
| ? Oblast: | Morava | 
| ? Podoblast: | Znojemská | 
| ? Alkohol (%): | 14 | 
| ? Zbytkový cukr (g/l): | 1,6 | 
| ? Kyseliny (g/l): | 6,4 | 
| ? Uzávěr: | korunka | 
| ? Šarže / Idenfitikace: | R/23/1 | 
| ? Alergeny: | oxid siřičitý | 
| Energie /100ml: | 337,93 kJ / 80,71 kcal | 
| Sacharidy (g/100ml): | 8,1 | 
| Cukry (ze sacharidů) (g/100 ml): | 0,1 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.


| Informace o vinařství | |
| Rok založení | 2022 | 
| Oblast | Morava | 
| Podoblast | Znojemská | 
| Obec | Dobšice | 
| Počet hektarů | 2 ha | 
| Vyrobených lahví | 13 000 za rok | 
| Výrobní společnost : | FRLAUS. wine, Pavel Frlaus, Krystýna Frlausová | 
|---|---|
| Adresa : | Leska 517, 671 82 Dobšice | WEB: www.frlaus.cz | TEL: +420 777 591 159 | 
| E-mail : | info@frlaus.cz | 

.png?67f4003e)



 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
 
 
 
 
