Růžové víno je výsledkem procesu výroby, který spojuje vlastnosti bílých a červených vín. Růžová barva vzniká při krátkém kontaktu červených hroznů s jejich slupkami, kdy je mošt jemně nasáklý barvivem z hroznů. Tento proces, nazývaný macerace, je naprosto klíčový pro vytvoření požadované barvy, protože i minuta navíc může udělat z jemné růžovky divokou pastvu pro oči (a jazyk). Výsledkem je víno osvěžující a lehké, že ho bez rozmýšlení otevřeš jak na letní grilovačce, tak i při nějaké slavnostní příležitosti.
Růžové víno
-
Frankovka
-
Zweigeltrebe
-
Merlot
-
Svatovavřinecké
-
Rulandské modré
-
Modrý Portugal
-
Cabernet Sauvignon
-
Cabernet Franc
-
Cuvée
Nejprodávanější

Vůně lesních jahod a malin s jemným smetanovým tónem, chuť čerstvého ovoce s sametově nasládlým závěrem.

Vůně čerstvých jahod a květin, chuť lehká a osvěžující s jemným perlením a ovocným závěrem.

Vůně malin, rybízu a višní, v chuti plné a šťavnaté, se svěží kyselinkou na závěr.

Vůně čerstvých jahod a bobulového ovoce se pojí s lehkou, svěží chutí a jemně nasládlým závěrem.

Vůně jahod, malin a rybízu se snoubí s harmonickou, šťavnatou chutí plnou zralého červeného ovoce.