Slámové víno je nesmírně vzácným a ceněným vínem, které vzniká z hroznů, jež podstoupily proces „sušení“ na slunci nebo ve speciálních sušárnách na slámě. Sušení hroznů vede k odpařování vody a zvýšení koncentrace cukrů a aromatických látek, což dává slámovému vínů jeho charakteristickou sladkost a bohatost. Po sklizni jsou tyto slámové hrozny opatrně lisovány a získaný mošt je fermentován, aby vzniklo víno s výjimečnými chutěmi a vůněmi. Slámová vína jsou často považována za lahodné dezerty samy o sobě a jejich schopnost stárnutí z nich činí skvělé kandidáty do vinotéky pro budoucí oslavy a speciální příležitosti.
Slámové víno

Nejprodávanější

Vůně rybízovo-jahodové marmelády se pojí s bohatou, sladkou chutí lesního ovoce a dlouhým marmeládovým závěrem.

Vůni kandovaných datlí a papáji doplňuje plná, sladká chuť sušeného ovoce s dlouhou sametovou dochutí.

Vůně jahodového kompotu a švestkových povidel přechází do hutné, ovocně sladké chuti s dlouhou, sametově kořenitou dochutí.

Vůně sušeného ovoce, kandovaných švestek a medových tónů přechází do plné sladké chuti s dlouhým sametovým závěrem.