Moravská vína
Ve srovnání s Českou oblastí se na Moravě nachází přes 96 % všech vinic v ČR, což z ní činí neoddiskutovatelné srdce českého vinařství – a právě proto jí v naší nabídce věnujeme největší prostor. Naprostou většinu našeho českého sortimentu tvoří vína ze Znojemské podoblasti, které doplňují pečlivě vybrané kousky od dvou malých vinařů z Velkopavlovicka. Morava se přitom postupně stává zcela unikátní oblastí – spojení rostoucích teplot, hluboké vinařské tradice a moderního přístupu dává vzniknout naprosto luxusním vínům.
#ShowMore#
Ve Znojemské podoblasti, kde máme kořeny, najdete spousty zajímavých odrůd. Nejtypičtější pro naši oblast jsou odrůdy patřící do apelačního systému VOC Znojmo – Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský a Sauvignon Blanc skvěle odrážejí místní terroir. Kromě apelace VOC Znojmo se u nás samozzřejmě daří i odrůdám, které byste u nás dřív nečekali: Pálavě dnes vládne suchá verze, burgundské odrůdy (Rulandské bílé, Rulandské šedé, Rulandské modré) dokazují svou eleganci a od Frankovky či Pinot Noir tu čekejte jemné taniny a širokou škálu ovocných tónů.
Nejprodávanější

Vůně květin, broskve a medu se pojí s jemně kořenitou chutí, svěží kyselinkou a minerálním závěrem.

Vůně lesních jahod a malin s jemným smetanovým tónem, chuť čerstvého ovoce s sametově nasládlým závěrem.

Vůně kompotované hrušky, lučního medu a mateřídoušky, plná chuť květin a žlutého ovoce s dlouhou medovou dochutí.

Vůně zralého ovoce a citrusů s jemným brioškovým tónem, svěží perlivá chuť s krémovým minerálním závěrem.

Vůně květin a zralého manga s broskvovým nádechem, šťavnatá chuť s mangem, nektarinkou a jemným citrusovým závěrem.

Vůně citrusů, zralého jablka a bílých květů, svěží minerální chuť s jemnou krémovostí a dlouhým šťavnatým závěrem.

Svěží vůně zralého jablka a nektarinky, lehká chuť se zeleným jablkem a citrusy, jemné perlení s čistým závěrem.

Výrazná vůně rybízového listu a sušených bylinek, šťavnatá chuť angreštu s bezovým květem a jemnou slaností v závěru.

Výrazná vůně meruňky a citrusů, plná chuť žlutomasého ovoce s jemnou mineralitou a slaností v závěru.